Wie is mesoloog Robbert Brouwer in Hilversum en Zeewolde?

Ik ben Robbert Brouwer, mesoloog, acupuncturist en fysiotherapeut in Hilversum en Zeewolde. In de meer dan 30 jaar dat ik werkzaam ben geweest als fysiotherapeut en acupuncturist heb ik mijzelf tevens mogen specialiseren in diverse andere therapievormen, waaronder mesologie. Dit komt voort uit de idealistische gedachte voor elke patiënt de meest optimale vorm van therapie te bieden.
Na 33 jaar werkzaam te zijn geweest in mijn middelgrote praktjk voor fysiotherapie, ben ik nu als solist werkzaam.Dat geeft mij de mogelijkheid weer meer te focussen op mijn passie, mijn vak als therapeut. 
De naam van mijn praktijk is "Praktijk Eén". Mijn overtuiging is dat alles één is, een eenheid, en dat bijvoorbeeld het splitsen van lichaam en geest slechts een model is. Alles werkt het beste als de verbinding tussen de delen zo sterk is, dat er sprake is van een eenheid.

Mijn ervaringen met mesologie

Ik vind het als therapeut erg mooi om te zien dat middels mesologie zeer goede resultaten te behalen zijn. Ondanks dat deze geneeswijze in de ogen van sceptici te weinig wetenschappelijke onderbouwing zou hebben is de basis voortgekomen uit de fysiologie van de reguliere geneeskunde. Soms vertellen cliënten mij dat andere methoden en vormen van geneeskunde hen niet konden helpen, maar mesologie wel.
De effectieve werking van mesologie voor diverse klachten worden dan ook met de tijd meer en meer onderbouwd door wetenschappelijke onderzoeken. Voor diverse klachten heeft mesologie inmiddels al een sterke wetenschappelijk fundament gelegd en het aantal klachten dat hier aan toegevoegd wordt groeit sterk.

Voor al uw vragen over mesologie en over de behandeling van uw klacht, kunt u hier terecht. Tevens is het mogelijk om telefonisch meer informatie op te vragen of om een afspraak voor een intakegesprek met aanvullende behandeling in te plannen. Hiervoor ben ik bereikbaar op telefoonnummer: 06-18090749


 


 
Locaties:
Mesologie Hilversum aan de Kamerlingh Onnesweg 145a  te Hilversum 
Mesologie Zeewolde aan het Gildenveld 20E  te Zeewolde
Telefoonnummer van de mesologiepraktijk:

06- 18090749


Mijn emailadres: info@mesologiehilversum.nl


Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur


Lid van:
 


KvK:   54002931
 
Btw      NL067858582B01
 

De praktijk is aangesloten bij het klachtenregister
van Quasir en de tuchtcommissie TCZ

https://vbag.nl/algemene-informatie/klachten.html